Buffalo Forum - Gebruikersvoorwaarden

Door het bezoeken van “Buffalo Forum” (hierna genoemd “wij”, “ons”, “onze”, “Buffalo Forum”, “https://forum.kaagent.be”), ga je automatisch akkoord met de volgende voorwaarden. Als je niet akkoord gaat met deze voorwaarden, bezoek of gebruik “Buffalo Forum” dan niet langer. We hebben het recht om de voorwaarden op ieder moment te wijzigen en zullen ons best doen om je hiervan tijdig op de hoogte te brengen, het is echter aan te raden om zelf de voorwaarden regelmatig te controleren op wijzigingen. Wil je niet akkoord gaan met deze wijzigingen, maak dan niet langer gebruik van “Buffalo Forum”. Blijf je gebruik maken van “Buffalo Forum”, dan ga je automatisch akkoord met de wijzigingen en of toevoegingen.

KAA Gent kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor om het even welk nadeel of voor schade, zowel moreel als materieel, die toegebracht kan worden ten gevolge van feitelijkheden en daden van derden die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de gegevens vermeld op de website van KAA Gent. Deze ontheffing van aansprakelijkheid geldt inzonderheid voor het forum, waarvan KAA Gent zich volledig distantieert. Elk individu is dus verantwoordelijk voor zijn uitlatingen op het Buffalo Forum. Ook het webteam en de moderators kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van berichten van gebruikers.

Dit forum draait op phpBB. phpBB is een bulletinboardoplossing die is uitgebracht onder de “GNU General Public License v2” (hierna “GPL”) en kan gedownload worden via www.phpbb.com en via de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl. De phpBB-software faciliteert internetgebaseerde discussies. phpBB Limited is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of de houding van wat er is toegestaan en wat niet. Meer informatie over phpBB kun je vinden op de volgende websites https://www.phpbb.com/ of de Nederlandstalige websites www.phpbbservice.nl en www.phpbb.nl.

Je gaat akkoord met het volgende: geen kwetsende, obscene, vulgaire, lasterlijke, haatdragende, dreigende, seksueel georiënteerde of anderzijds verwerpelijke berichten te plaatsen, die de van toepassing zijnde regels en/of wetten schenden die gelden voor je land, het land waar “Buffalo Forum” is gehost of de internationale wetgeving. Het plaatsen van dergelijke berichten kan ertoe leiden dat je met onmiddellijke ingang en permanent wordt verbannen van dit forum. Tevens kan je serviceprovider worden ingelicht. De IP-adressen van alle berichten worden opgeslagen om deze voorwaarden te kunnen waarborgen. Je gaat er mee akkoord dat “Buffalo Forum” het recht heeft om ieder onderwerp te verwijderen, te wijzigen, te sluiten of te verplaatsen wanneer zij dit nodig achten. Als gebruiker ga je ermee akkoord dat de informatie die je bij ons invoert, wordt opgeslagen in een database. Hoewel deze informatie niet aan een derde partij zal worden verstrekt zonder je toestemming, kan “Buffalo Forum” noch phpBB niet verantwoordelijk worden gehouden voor een hackpoging die ertoe kan leiden dat de gegevens vrijkomen.


Terug naar aanmeldvenster