Supportersfederatie onthaalloket in Brussel

Tijdelijk forum voor alles omtrent de bekerfinale op zaterdag 15 mei 2010
Gesloten
Gebruikersavatar
Supportersfederatie
Berichten: 621
Lid geworden op: wo 23 jun 2004 10:12

Supportersfederatie onthaalloket in Brussel

Bericht door Supportersfederatie » do 15 mei 2008 16:37

Persbericht

Op 18 mei zakken 20.000 Buffalosupporters af naar de Heizel. Daarbij zijn heel wat voetballiefhebbers die niet regelmatig naar een voetbalwedstrijd gaan kijken. Daarom wil de supportersfederatie zich als eerste aanspreekpunt opstellen om mensen bij te staan bij kleine vragen en problemen.

Naast haar bijdrage aan de praktische organisatie van dit gebeuren, zal het bestuur van de supportersfederatie in het Buffalo dorp beschikbaar zijn voor de supporters.

De supportersfederatie verleent praktisch advies en bijstand voor grote en kleine vragen of problemen en wijst de supporter gericht door naar de meest aangewezen dienst, hetzij de stewards, hetzij hulp- of veiligheidsdiensten.

De verantwoordelijken van de supportersfederatie zullen herkenbaar zijn aan een blauwe sweater met het opschrift “supportersfederatie” en beschikken over alle nuttige telefoonnummers of info om de zoekende supporter snel van dienst te kunnen zijn.

Samen met de verantwoordelijken van de supportersclubs, de veiligheidsdiensten en de organisatoren, maken we van deze bekerwedstrijd een aangenaam en onvergetelijk voetbalfeest.

Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten