Pagina 1 van 1

Supportersfederatie onthaalloket in Brussel

Geplaatst: do 15 mei 2008 16:37
door Supportersfederatie
Persbericht

Op 18 mei zakken 20.000 Buffalosupporters af naar de Heizel. Daarbij zijn heel wat voetballiefhebbers die niet regelmatig naar een voetbalwedstrijd gaan kijken. Daarom wil de supportersfederatie zich als eerste aanspreekpunt opstellen om mensen bij te staan bij kleine vragen en problemen.

Naast haar bijdrage aan de praktische organisatie van dit gebeuren, zal het bestuur van de supportersfederatie in het Buffalo dorp beschikbaar zijn voor de supporters.

De supportersfederatie verleent praktisch advies en bijstand voor grote en kleine vragen of problemen en wijst de supporter gericht door naar de meest aangewezen dienst, hetzij de stewards, hetzij hulp- of veiligheidsdiensten.

De verantwoordelijken van de supportersfederatie zullen herkenbaar zijn aan een blauwe sweater met het opschrift “supportersfederatie” en beschikken over alle nuttige telefoonnummers of info om de zoekende supporter snel van dienst te kunnen zijn.

Samen met de verantwoordelijken van de supportersclubs, de veiligheidsdiensten en de organisatoren, maken we van deze bekerwedstrijd een aangenaam en onvergetelijk voetbalfeest.